注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

2014年09月14日  

2014-09-14 20:32:35|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
《志明与春娇》话,成世流流长,总会爱上几个人渣……
我就觉得,成世流流长,总会遇到几个天生唔夹唔知点解就系唔中意距嘅人……
确实,我已经遇过几个,不过已经唔重要啦,因为都无咩机再见,距亦都无咩机会再影响我嘅人生……
就算再见,果份对距嘅讨厌,可能已经不复存在……
或者,其实,我可能唔系好讨厌距姐……
有一日,for some reason,你都可能会变成你最讨厌嘅果种人……
人越黎越大,遇到嘅人会越离越多,但系,其实根本唔知道有你E个人存在嘅人更多……
就好似下面E幅图咁,讲真,我真系好中意E幅图,距会令我会心微笑……
2014年09月14日 - helien@ho - Im Helien HO……
 有时,可能只不过系我哋琳多左姐……

anyway,写E篇野系因为最近有一个独自系外国求学嘅好朋友遇到D唔开心嘅事,所以令我琳到ED野……
谁说外国的月亮特别圆,我觉得宜家生活系广州几好啊……(其实我就系穷,无钱出国姐2014年09月14日 - helien@ho - Im Helien HO……
希望best friend可以重拾信心,好好学习,好好照顾自己,系广州嘅我会一直支持你噶……2014年09月14日 - helien@ho - Im Helien HO……2014年09月14日 - helien@ho - Im Helien HO……
  评论这张
 
阅读(52)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017