注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

2013年02月01日  

2013-02-01 23:38:48|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

以往过年,我最惊就系老豆同老母吵教,成个年都无晒心情……

今年有D新意,系我轮住同老豆老母吵教……

宜家同阿妈都无咩野啦,老豆仲系唔睬我,其实我啲都无咩野讲……

你好难想象,距地用系我身上唧形容词有几难听……

但系我已经释怀啦,我老豆会闹到我阿哥痴晒线咁,但系我知道距好锡我阿哥……

你从来都唔会琳到,大男人主义的人真系好恐怖……

距永远觉都得自己好伟大,距为左你付出左几多几多……

但系距永远都唔知道,伟大唧背后,隐藏左几多本来应该得到但系得唔到唧卑微要求……

近排好郁闷,好唔开心,我唔想再浪费眼泪啦,因为距唔会感动……

过去我好讨厌我老豆果种性格,对外人仲好过对自己人……

宜家我发现,原来我完全copy左我老豆唧臭脾气……

我讨厌距地用距地果个年代唧要求离要求我,但系我宜家又琳通左……

同一个好朋友倾诉过,原来我地唧遭遇系如此相似,真系琳起都好笑……

再次释怀了,那是他们的时代,不是他们的错……

现在,我只想好好爱自己……

  评论这张
 
阅读(30)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017