注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

一锅泡~  

2012-01-13 23:13:38|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

1月11号就考完试啦~不过唔记得写翻篇日志纪念吓~

放假?发梦!闭关复习专八啊!不过吊颈都要抖吓气唧!等我过埋E个星期先啦!不过净系E个星期,我已经觉得好难过啦!

话说上个星期食完羊肉锅之后,再食左个“怪味芝士火锅”,跟住系见到某人只鸡比之后,就食滞左啦!

食滞左唧结果就系,成个人呆左几日,无咩胃口,连培训都无去!

糊里糊涂咁考完试,哎╮(╯▽╰)╭,想查个成绩都难啊!

哎╮(╯▽╰)╭,今日连我上年11月考唧NAETI成绩都出埋,但系D网站都发瘟唧,想查口译成绩同学校考试成绩都查唔到!正发瘟!

今日终于收到表哥婚礼唧请帖!如此沉重唧请帖!哎╮(╯▽╰)╭家家有本难念的经!你啲唔明噶啦!

要着咩衫去啊咁冻!使唔使化妆啊?我D技术唔得噶喔!会唔会有艳遇?发梦无咁早啊!

哎╮(╯▽╰)╭,今日想约人打麻将,真系烦烦烦!一系唔理你,一系唔得闲!闷闷闷!唔好打啦咁!

个天仲要落雨,阴阴湿湿咁,D衫洗左又唔咁,麻烦!!!讨厌!!!

右手,右脚,你啲听话D啦!我唔想咁早瘫痪啊!!!拔火罐好痛噶!!!

哎呀!总之一锅泡啦!!!

  评论这张
 
阅读(33)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017