注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

迷上孤独(上)  

2009-04-23 19:40:05|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

最近疯狂爱上张小娴唧小说……

今日岩岩下载左5本txt,应该好快就会比我睇晒,E家又有翻中学时期狂煲校园爱情小说唧热情……

========================================================================================

人,系咪一定要习惯孤独呢?

我以前一直都唔中意单独行动,或者可以讲,我惊得我一个人唧感觉呱。

如果我一个人行系条街度唧时候,特别系大学里面人多热闹唧地方,我觉得自己好似无朋友咁,但系,其实我有。

可能我惊人地觉得我系“独家村”呱。

o(∩_∩)o...呵呵,我仲系比较介意人地点睇我。

渐渐,我发现,就算最好唧朋友,距都唔可以永远陪系我身边。

我唔可以咁要求距,我亦都无咁唧权利,距应该都会有自己唧生活,自己唧朋友吧。

所以,我就要开始习惯一个人,习惯孤独……

孤独E个词好似有D夸张,其实一个人有时都几好唧,唔使理会其他人,唔使顾及其他人唧感受,自由自在……

人,有时候真系需要好好咁一个人,静静地思考吓……

  评论这张
 
阅读(27)| 评论(11)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017