注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

2008,拜拜…  

2008-12-31 13:36:06|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日系公元2008年12月31日,姐系2008年唧最后一日……

话甘快,2008年甘就过去啦。今年就真系巴闭啦,有百年不遇唧冰灾,有大地震,又有奥运会,but, that's none of my business……

 系E一年,我错失左一段感情,经历左高考,入左大学,仲懵懵懂懂甘读左一个学期,都唔知做左D咩……

虽然今日系2008年唧最后一日,但系我就好黑仔啦……

就讲琴晚,比只死人老鼠吵左成晚,搞到无觉好训。距仲爬上我张床唧铁架上面快速飞过,吓左我一跳,鼎距个肺啊!

吵住我不但止,距仲成晚系部空调里面玩,搞到拆天甘,仲食埋我今朝做早餐唧面包,可恶……

今朝起身一体,发现地下全部都系空调里面跌落离唧灰尘,鼎!又稳着我离搞,又要我扫地!

本来今朝无课噶玛,以为可以补眠啦,点知个死人听力老师无啦啦又叫人地去上课。人地琴晚本来就无觉好训噶啦,今朝仲要叫人去上课,真顶瘾……

不过,其实E一年都几开心唧,起码以后都唔使学数学咯,哈哈……

琴晚同翻一个初中同学倾计倾到好夜,倾左好多……

唉……都唔知自己想写D咩……

All in all, 2008, bye-bye啦……

2009,我离啦!希望明年会更好!      

                                 2008,拜拜… - helien@ho - Helien@Ho BLOG

 

  评论这张
 
阅读(19)| 评论(4)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017