注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

Merry Christmas   

2008-12-25 19:58:40|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

merry christmas &happy new year!

一年一度唧圣诞节又到啦,虽然大学城无咩节日气氛,但系自己不禁都有D兴奋,至于兴奋D咩,我都唔知……

我地个高数老师琴日又系度讲,圣诞节关我地鬼事咩,无无聊聊甘出去倒数有咩意义呢,不如留系宿舍复习仲好啦。E个系事实,圣诞节系“鬼佬”唧事,真系唔关我地事……

琴日系平安夜,系一个室友唧旧历生日,我地就搞左个mini生日会,虽然我系度好努力甘洗紧衫,但系我依然入翻去同其他girls一齐为距唱生日歌,仲食左1/9份唧蛋糕添。欢乐过后,我地就一齐为英语泛读功课奋战到凌晨……

今日圣诞节,上左三节半课,点解系三节半?因为节口语课用左离做oral exam,我第一个就比外教Mr.James捉左去考,考完就溜左啦……

夜晚同高中同学,源同飞,去左K记食野。唉……本来系去Pizza Hut食圣诞大餐噶,点知果度爆晒棚之余仲有十几个人系门口度等位,Pizza Hut无望啦,唯有去K记啦,oh,disappointed……

连K记都好难先稳到位,等距地买野等左好耐,差D以为距地走左唔理我添,好彩距地都有D人性……

食完之后,就系我唧威逼利诱之下,距地两个“数学高手”终于肯教我做n题数学题,之后,就散水走人咯……

好好唧一餐圣诞大餐,甘就无左啦……

Merry  Christmas  - helien@ho - Helien@Ho BLOG唉……听朝一早仲要考高数啊,有一种耶稣被人钉上十字架唧感觉。希望耶稣保佑,一定要合格啊!!!

阿利路亚……阿利路亚……阿利路亚……阿利路亚……Merry  Christmas  - helien@ho - Helien@Ho BLOG

 

  评论这张
 
阅读(24)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017