注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

I'm Helien HO……

Work Hard Play Hard

 
 
 

日志

 
 
关于我

我很恶,但我很温柔!!!

网易考拉推荐

@丑人@难做  

2008-12-18 21:44:22|  分类: 心。情。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

  我系宿舍里面最“丑”唧人,所有丑人、衰人唧角色都系我做……

  系我提D人去买水,系我提D人去打扫,叫D人安静D,唔好吵住晒唧人都系我……

  总之,宿舍里面,我系最阉尖唧一个……

  我唔想D人吵住我做功课,我唔想D人唔带耳机仲要将个耳机开得鬼甘大声,我唔想D人唱歌唱到走晒音仲要帮人改歌词,我唔想D人煲碟系度傻笑吵住晒,我唔想D人鬼甘浪费水电,我唔想……

  我系一个好阉尖唧人,有人住唧地方就会有矛盾,我地宿舍亦都唔例外……

  我系一个好爱钱唧人,我唔想将D钱浪费系无用唧地方,我亦都唔想交冤枉钱比学校……

  好严重甘重新声明:宿舍系四个人噶,唔系一个人噶!!!

@丑人@难做 - helien@ho - Helien@Ho BLOG                                                                            

  评论这张
 
阅读(27)| 评论(7)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017